Borstvoedingscursus

Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur met veel informatie over borstvoeding. De cursus wordt afwisselend gegeven door Karin Boone en Erna Schuiteman.

Karin is verloskundige en moeder met borstvoedingservaring.

Erna is lactatiekundige en moeder met borstvoedingservaring.

De bijeenkomsten zijn van 19.30 – 21.30 uur bij het Centrum Jeugd en Gezin (CJG).

We adviseren om samen met je partner de cursus bij te wonen. Samen hoor je meer en het is erg belangrijk dat jullie er samen achter staan dat jullie kindje borstvoeding gaat krijgen.

Meld je hier aan voor de borstvoedingscursus.

Deelname vanaf 27 weken zwangerschap.

Kun je deze kosten niet betalen geef het dan aan via info@borstvoedingbarneveld.nl.

Ervaringsverhaal van een moeder

In september heb ik de borstvoedingsavonden in Barneveld bijgewoond. Ik heb daar erg veel van geleerd en was daardoor gemotiveerd om ons 3e kindje borstvoeding te gaan geven. Bij de eerste 2 kinderen ben ik helaas door verschillende oorzaken in de eerste weken gestopt. 
Onze zoon Leonard is op 24 november jl. geboren. Ik heb vanaf 37 weken al wat voor gekolfd en ben 40 minuten na de geboorte gestart met het geven van borstvoeding. Het ging direct heel goed, ik heb deze keer niet extra hoeven te kolven om de productie op gang te brengen. Vanmorgen is hij weer gewogen en hij blijkt de laatste 1,5 week 320 gr. gegroeid te zijn. Ik geniet heel erg van het geven van borstvoeding en natuurlijk ook dat het bij ons 3e kindje wel is gelukt! Ik wil graag tegen alle andere moeders zeggen: probeer het gewoon, ook als het eerder niet gelukt is!